Be akartam állítani a wifimet, hogy jelszavas legyen, de nem sikerült és most nem is csatlakozik. Valami ötlet, sgítség?
Figyelt kérdés
A router TP-LINK (TL-WR340GD). Azt írja ki hogy "A windows nwm talált tanusítmányt, amellyel be tudna jelentkezni a hálozatba." Az a baj hogy föl se tudok így menni a router "weboldalála". Elég béna vagyok ugyhogy egyszerűen írjátok. Ezt csináltam: beírtam az io címem a böngészőbe és beállítottam h wpa2 és beírtam a jelszót.2012. okt. 22. 20:08
1/5 anonim válasza:
Reset gombot nyomd hosszan (10 másodperc kb, vagy több) és próbáld újra.
2/5 The Nuke válasza:
"Elég béna vagyok"
Akkor miért nyúlkálsz bele ilyen dolgokba?
Kérd meg 1 ismerősöd, hogy segítsen beállítani.
Egyébként meg a reset gomb hosszan nyomva.
3/5 MaXXeGee válasza:
A router beállításait LAN-on keresztül végezzük, pont az ilyen esetek elkerülése végett ...
4/5 anonim válasza:
Reset gomb!
Azután beírod a böngésződ címsorába, hogy: 192.168.1.1
Enter
Belépsz a menübe...
Alaphelyzetben: user admin: admin
password: admin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!