Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak se tölt be videókat...

Másnak se tölt be videókat normálisan az Indavideo.hu?

Figyelt kérdés
Eddig 2 Mbps-s netem volt, minden oké volt vele. Kb fél éve néztem utoljára Indavideón videót. Akkor, a régi nettel ment simán. Most, hogy átváltottak 5 Mbps-s netre, most képtelenség videót nézni.. Állandóan akadozik. Ha megvárom, hogy betöltse, akkor sem lehet..
2012. nov. 5. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam rendben működik 3Mbps nettel.

Valószínűleg nálad van a hiba.

- háttérben nem fut egy halom program

- telepíts a böngészőnek megfelelő Flash Playert

- takarítsd ki a gépet szoftveresen CCLeaner, nem használt programok eltávolítása

- automatikusan induló programok egy részét tiltsd le, ne induljanak a Windowssal

2012. nov. 5. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Van mikor nekem is megy simán. De az esetek 90%-ában rossz. Chrome-ot használok, szóval oda nem kell flash player.
2012. nov. 8. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A Chrome is tartalmaz Flash Playert, de azt gyárilag beleépítették a programba, és a frissítés is automatikusan megtörténik nem úgy mint más böngészőnél.
2012. nov. 9. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!