Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi net nem jön át a Routeren...

Digi net nem jön át a Routeren, mi a probléma?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen routert vettem, a digi net úgy működik hogy modem nélküli a net, jön a kábel ami 2-é válik és egy megy a telefonba a másik meg a számítógépbe, tehát megvettem a routert, minden a papírforma szerint csináltam ahogy írja a papírja, és mégse jó, folyton fel le ugrál, hogy helyi hálózati kábel nincs bedugva, meg ilyesmi.. ötletek?

2012. nov. 3. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Pont ilyen router-em van digis nettel..

Rengeteget szívtam vele, mert mindig összekevertem a kábeleket(kékbe megy az amelyik a falból jön, a többibe pedig a gépek).

Mondjuk nálam az volt a fő probléma, hogy ezt a részt valamiért teljesen elfelejtettem kitölteni.

[link]

2012. nov. 3. 19:30
 2/4 Komplikato ***** válasza:

OFF: " a digi net úgy működik hogy modem nélküli a net,"

Persze nem, hiszen anélkül nincs net. A modeme újabban 10-20 lakásonként van egyben. Tömbházban kis fali dobozban, kertes házaknál meg valahol egy külső helyen. Abból jön a két kábel ...

2012. nov. 3. 20:20
 3/4 Komplikato ***** válasza:

1-esnek igaza van ám, sokan benézik.

Megjegyzem, hogy nálam rejtélyes okból Linux alatt nem kérte a jelszót és még is ment.

2012. nov. 3. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:
nálam az a gond, hogy kaptam hozzá ugye telepítő CD-t és ott az utolsó 10.-k lépésre hibát ír ki, Verified router settings ponthoz, és nincs tovább, és folyton felugrik egy ablak, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva, pedig minden be van, a kékbe megy a falból jövő net kábel, a többibe meg a ugye értelemszerűen a gépek..
2012. nov. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!