Oké akkor veszek bele még ramot mert amúgy most is jó már a net csak egy kicsit lassú...csak nehéz már találni sd ramot
2012. nov. 3. 14:29
4/9 anonim válasza:
> most is jó már a net csak egy kicsit lassú...
A Youtube videók akadozásán a több RAM nem fog segíteni, az a gyenge processzor miatt van.
2012. nov. 3. 17:22
5/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi végre egy építő jellegű komment és ha a prociján húzok egy kicsit mondjuk olyan 1600 MHz re felhúzom és megveszem bele a maximum 512M ramot akkor az új türhető lesz ?? Mert ez a gép ajándék lenne valakinek hogy tudjon netezni mikor én gépezek... :)
2012. nov. 4. 07:58
6/9 P.O.C. válasza:
Nem ajándékot adsz, hanem egy terhet...
2012. nov. 4. 08:16
7/9 anonim válasza:
> ha a prociján húzok egy kicsit mondjuk olyan 1600 MHz re felhúzom
> és megveszem bele a maximum 512M ramot akkor az új türhető lesz ??
Nem valószínű.
A régi gépemben egy Intel Celeron 2400MHz-es processzor volt (Northwood magos), és a 360p-s Youtube videók képe meg sem mozdult. Úgy tudtam videókat nézni, hogy letöltöttem az FLV fájlokat, és a VLC Player-el játszottam le őket...
2012. nov. 4. 10:20
8/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor hagyom az egészet a fenébe....az úgy vicces nekem csak néha beakadt a youtube 480 vagy 720p be XD
2012. nov. 4. 18:58
9/9 Emberek válasza:
nekem valamivel jobb gépem volt ( 2.6 ghz proci, 128 mb videokari, 4x128mb ram) és az fullHD-n vitte a youtube vidiket, csak 2 mp-et késett a hang - de folyamatos volt!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!