Minifig88 kérdése:
Mit tudok tenni, ha a Google Chrome-om nem talál egy webhelyet, pedig tudom, hogy létezik és új címre sem költözött?
Figyelt kérdés
Az oldal, amiről beszélek ez: www.mocpages.com Ez egy hely, ahova legó alkotások fényképeit lehet feltölteni. Az e-mailes értesítésekből tudom, hogy mások töltenek fel rá alkotásokat, de a legnagyobb bizonyíték az, hogy egy másik helyen lévő gép behozta. Tud valaki segíteni?2012. okt. 31. 12:43
1/5 anonim válasza:
amikor a másik helyn nézted akkor jo volt a server most meg nem.. nekem sem jön be pedig firefoxal probálom
2/5 Emberek válasza:
nem tudom mi a probléma, de nekem behozta chrome-al :)
3/5 anonim válasza:
talán azért mert mostanra megjavult a szerver
4/5 CINKE PAPA válasza:
Én is találkoztam már hasonló problémával A saját webhelyemet nem találtam meg.
Lehúztam a laptopomat az internetről, bementem vele a városba és ahol wifi volt ott befogta.
Erre véletlenül jöttem rá újra kipróbáltam az otthonival és ott újra nem sikerült.A városba pedig újra sikerült
5/5 CINKE PAPA válasza:
Ezután az internetszolgáltatohoz fordultam és javitották a hibát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!