Létezik a google chrome-nál gyorsabb böngésző?
Az Opera is elég gyors böngésző.
Hardvertől függően általában vagy az Opera vagy a Google Chrome a leggyorsabb egy adott gépen.
Bár régi a kérdés, mindig aktuális.
Most próbáltam ki az operát, véletlenül - mert használni akartam egy funkciót amit a google chrom nem tud. Hát eléggé meglepődtem! Ugyanis sokszorosan gyorsabb és átláthatóbb az opera, amióta felraktam nem is használtam a chromot - amit egyébként szerettem, de bizony nagyon fejletlen a kezelőfelülete az operához képest. Néha-néha visszatérek a chromhoz és nem is értem miért használtam eddig. Remélem előbb összeszedi magát a chrom is, mert egy-két funkció azért néha hiányzik. Minden böngésző jó valamire, de egyik böngésző sem jó mindenre :)
"Minden böngésző jó valamire, de egyik böngésző sem jó mindenre"
Ez tetszik. Nagy igazság! :)
Meghoztátok a kedvemet az Operához - noha régebb használtam, de elég kezdetlegesnek tűnt nekem, a chrome meg kifejezetten praktikusnak tűnik jelenleg. Viszont kezd idegesíteni, hogy egyszerűen néha nincs kedve tölteni a kívánt oldalt - mert ő okos, és bármit nem enged tölteni... azt sem, amit kéne...
Tudván, hogy egymagos processzorom van 4GRAM-al, mit szóltok, melyik futna optimálisabban?
Na, én feltettem az opera 20-at. Ritka fos. Bármit akarsz csinálni, ami mondjuk chromnál alap, ahhoz bővíményt kell tölteni. NEM LEHET KÖNYVJELZŐT IMPORTÁLNI! Csak valami nyakatekert módon, bővíménnyel, és azzal is elég szar kezelni őket.
Valamivel lehet, gyorsabb, de hát ha nincs, ami megfogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!