Miért van az hogy ebben a részben lassú?
sziasztok:) köszönöm szépen annak aki segít:)
Szóval nekünk olyan az internet hogy havi 150 órát jön csak, így olcsóbb is és nem is ülünk annyit előtte. Minden gyorsan betölt, a facebook, google, stb. , viszont youtubon, és mindenféle videó oldalon nagyon lassan sőt a letöltés is nagyon lassú. Régóta akarok egy filmet megnézni, eddig mindig viszonylag gyorsan betudtam töltetni a filmet, és nyugodtan néztem. Hiába töltöttem másfél-két óráig a filmet, 2 perc múlva megakadt :/ nagyon bosszantó. Átnéztem többször is a gépet hogy nincs-e rajta vírus, és azt jelzi hogy 'nincs fenyegetés', avast vírusirtó van még a számítógépes ember tette rá. Legújabb windows-om van, és alul az a lépcsős cucc sok fehéret jelez, tehát hogy elvileg gyors a netem. Nem hinném hogy anya hívna ezért szakembert, mert így is sok a kiadás. tudna valaki segíteni? köszönöm:)
17L
Hogyan van ez az órás megosztás?
Csak 150 órán keresztül lehettek kapcsolódva, mert különben leállítják/lassítják?
Lehet hogy lejárt az idő és most lassítva van, vagy akár az is lehet hogy valami probléma van a kábellel (ha egyáltalán kábeles..), esetleg a szolgáltató bénázik.
Telefonálhatnátok egyet, legalább hogyha nem is hívtok ki szakembert, a társaság híváskezelői is biztos tudnak mondani 1-2 tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!