Mobilinternet laptopra? Sürgős!
Melyik szolgáltató jobb? T-mobile,Telenor vagy Vodafone? És a szolgáltatón belül melyik csomag? Videónézésre,filmnézésre és böngészésre kéne leginkább..kb. 5000Ft-ot szánnék rá. 3-mat néztem..ezekről tudtok véleményt adni?
1. [link]
3. Telenor hipernet 21..bár az már drága kicsit..végső esetben lenne ez..Segítsetek!!
Nekem ez nagyon jól működik:
Vodafone Internet nonstop, USB modem (Broadband eszközzel).
A Vodafone hálózat lefedettsége a legjobb jelenleg azt országban, van HSDPA (szélessáv) és szuper szélessáv is (HSPA). Megfelelő eszközökkel ezek elérhetők.
nekem eddig ez volt: [link] de kb arra volt jó hogy böngész, de ha már videót is néztem a youtubon akkor minden hónapban 24.e tájt lekorlázota a netet következő hónap 8.áig hogy a facebookot is alig töltötte be, videót nézni nem lehett sőt még a képeket is egy csomó idő volt amíg betöltötte. szóval nekünk az a 8 GB kevés volt így váltottam erre:
[link] ez már 16 GB és csak 490 ft több az előzőnél ami 6500 ft volt ez pedig 6990 és ezt már tényleg lehet szinte mindenre használni. először én is a legkisebb csomaggal kezdtem valami 2000 ft ossal , de 1 nap után bementem hogy tegyek eggyel nagyobb csomagba ami 4050 ft volt a relax net m, de kb. 1 hónap után váltottunk arról is mert baromi lassu volt és videot sem lehetett nézni. ezután lett a relax net L, de mint fent említettem ezt minden hónap lekorlátozták adatforgalom túllépés miatt így lett a mostani Net n roll m. ezzel meg vagyok elégedve, igaz nem a legolcsóbb, de legalább mobil és vihetem magammal akárhova (albiban lakok), nincs be és kikötési díj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!