Miért írta ezt a facebook?
Nem csináltam semmit.. egyszer csak beakarok lépni és ezt adja ki..
"It looks like someone else may have accessed your account, so we've temporarily locked it to keep it safe. For your privacy, others cannot see your account while it is locked. To unlock your account, you may need to pass a security check.
Note that attempting to access someone else's account is a violation of Facebook's terms. It may also be illegal. If you are not, press Cancel."
Kitöltöttem mindent.. szerintetek visszafogom kapni a fiókot? vagy csináljak újat?
Úgy néz ki, mintha valaki másnak is elérhető fiókjában, ezért már ideiglenesen zárva, hogy tartsa biztonságos. Egység a jogaidat, mások nem láthatják fiókjában, amíg le van zárva. Zárolásának feloldásához fiókját, akkor lehet, hogy átmenjen egy biztonsági ellenőrizze.
Megjegyezzük, hogy próbál hozzáférni valaki más veszi sérti a Facebook felhasználási feltételeit. Az is lehet törvénytelen. Ha nem, nyomja meg a Mégse
Az első csak belökte a Google Fordítóba a szöveget, hogy ennyire rossz lett a fordítás?
Hogy egy kicsit érthetőbb legyen, lefordítom.
"Úgy néz ki, hogy valaki más is belépett a fiókodba, így ideiglenesen lezárjuk, hogy biztonságban tarthassuk azt. A személyes adatok védelme érdekében senki más nem láthatja a fiókodat a lezárás alatt! Hogy újra beléphess a fiókodba, szükséges egy biztonsági ellenőrzést végrehajtani rajta. Tudni kell, hogy más fiókjába való belépés (feltörés) ütközik a Facebook szabályzatával és törvénybe is ütközhet! Ha úgy gondolod, hogy te nem vagy törvényt sértő, nyomj "Mégse" gombot!"
Szerintem vissza fogod kapni, de ha nem, akkor regisztrálj újra mindenképp!
hát tök nem mindegy
lassan a zsiros kenyér elkészitési modját is megkérdezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!