Ebay most hogy is van a VÁM Adó?
Kérdésem az lenne hogy most ha Ebayról vásárolok mennyi a vám adó mondjuk 10-20 ezer ft s termék után?
Van egyáltalán ilyen ? Mert idén nyáron tavasszal nem volt köszönöm előre is a válaszokat! :)
Köszönöm! :)
És ha Hong Kongból rendelek mondjuk egy 12 ezer 20 ezer ft s terméket annak van VÁM kötelezetsége vagy nincs?
Mert tudom hogy nem volt!
14 ezerért rendeltem tavasszal Hong Kongból és akkor nem volt most ez hogy van ? Köszi a segítséget! :)
Egy fenét nem volt, de ázsiai jó emberek ráírnak valami alacsony nem vámköteles árat és zsupsz. Eddig is vámköteles volt, csak ezt most az EU lecsökkentette 20 euróra, eddig talán 100 volt?
Elvileg megjön a motyó és te mehetsz a papírjaival fizetni a vámot.
Persze vannak szívatások, egy ismerős turbót rendelt Japánból a kocsijába, mert a harmadába került mint itthon szállítással együtt, erre a hazai ár után akarták vámolni ...
köszi! :)
Én már rendeltem több alkalommal Hong Kongból 12-15-20 ezer ft környékén müszaki dolgokat és nem kelett vámot fizessek be sem jelentettem mert a kívai ráírta hogy Cash.. vagy is ajándék! :)
Azért kérdezem mert elméletileg most szeptemberől valami változás van ez ügyben?
Tehát nem minden csomagot ellenőríznek csak szoróproba szerüen vagy most ez hogy is van amugy köszi a válaszokat ment a zöld kéz mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!