Mit jelent az ebay-on, hogy "you won this item. Check out now. " Úgy értem, a jelentését tudom, de valóban megnyertem ingyen? :O
Még csak kezdő vagyok az oldalon, csak nézegetem és teszem be a kosárba a dolgokat, majd hétévégn választom ki mit is rendelek. De 2 terméknél ezt a fenti szöveget láttam egy pipával meg zöld írassl. Kérem aki ért hozza segitsen!
Köszönöm
Nem licitálós volt, hanem Buy it now. Már én is bánom, de amikor betettem a kosárba őket, akkor nem gondoltam ez lesz belőle. Más oldalakon ha valami kosárba teszek még nem vagyok köteles fizetni.
Hogy tudok irni az eladónak, mert sehol sem látok e-mail cimet? Nem fizetek olyanért amit nem vettem meg :(
Hát akkor viszont a buy it now egyértelműen azt jelenti, hogy megveszed, nem?
Felül my ebay-> summary, a megvetteket pedig a purchase-nél találod. Na ott amelyik termékről van szó, ott van, hogy contact seller. Arra rákattintasz, és már írhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!