Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi Vs UPC internet! Melyik...

Digi Vs UPC internet! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Most T-home internetem van, de túl drágának találom ahhoz képest amit nyújt. Ami fontos az, hogy elég durván pörögjön a torrent le / feltöltés. Szóval ne 50kb/s-l töltsek fel! :D

Hanem mondjuk több Mbit-el. Ja és a legnagyobb csomagokra gondoltam mind két szolgáltatónál.

2012. okt. 24. 15:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Fiber Power 120 -as csomaghoz az van írva hogy: (idézem):

,,Maximális letöltési sebesség 120 Mbps

Maximális feltöltési sebesség 10 Mbps

Garantált leltöltési sebesség 30 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség 4 Mbit/s "

2012. okt. 24. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Az nem parasztvakítás. A feltöltés ismerősömnek 12 Mbittel megy a UPC 120-as csomagjába.
2012. okt. 24. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:

"A UPC nemigazán szereti, ha torrentezel"

Akkor az Én UPC netem ezt nem tudja, mert állandóan megy a torrent és semmi bajom vele, sebesség is mindig megvan.

2012. okt. 24. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem a DIGI bevált, 20/10-es net sokszor még túl is lépi a névleges sebességet. Torrentezni vígan lehet vele, nekem is jók az arányaim :-) És nincs 3000 Ft havonta!
2012. okt. 25. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Te tényleg hülye vagy... Ha már torrentezel tudnod kéne akár milyen neted van ha lassúk a feltöltők neked se fog gyorsabban jöni hiába van 80mb/sec neted lehet jönnqg fog 200kb/sec-el... Ha meg passzív vagy az oldalon csak aktívakra tudsz kapcsolódni sok mindentől függ... Tanulj elsőnek egy kis alapot...
2015. jún. 5. 02:33
 16/16 bgv válasza:
Egyértelműen a Digi jobb.A másik a upc nulla!Lassú a digihez képest és akadozik.
2018. jan. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!