Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a bocika.hu-...

Mi a véleményetek a bocika.hu-n lévő blogokról és bloggerekről?

Figyelt kérdés

Szóval én nem vagyok nagy blogolvasó, mert eléggé el vannak dugva a neten...de a bocikán fenn vagyok, és az azért érzem, hogy a blogok bármelyik ilyen internetes neveldénél magasabb szintűek....(talán azért mert sok a gimnazista, és a kezdő regény és novellaíró) de egy igazi bloghoz képest milyenek ezek a blogok? tehát aki sokat olvas blogod, de az is aki keveset, a bocika.hu bloggerei jó blogokat írnak?

(ha valaki nincs fenn, egy gyors regelés után, bal oldalt lenn a friss blogokra kattintva találjátok a friss bejegyzéseket)

2009. aug. 7. 18:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja bocsi a link: [link]
2009. aug. 7. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Unalmasak...(bocsi de tényleg)
2009. aug. 11. 11:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Na most elég sokféle van, bővebben? Melyik unalmas? AZ aki a regényrészletét rakja be, vagy az aki berak 15 képet egy hörcsögről?
2009. aug. 11. 11:35
 4/12 anonim ***** válasza:
A hörcsögös uncsi:)
2009. aug. 25. 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:
hát többször meg kell nézni...
2009. aug. 25. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:
De basszus 1 blog alaján ítélted meg az összest? Ember...
2009. aug. 25. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem egy blog hanem néztem többet pl:olyan is volt(2) aki azt írta le hogy mit csinált egy nap(szánalmas volt)(szerintem...)olyan is aki "hirdetett" honlapokat,olyan is aki csak képett rakott ki kommentett nem,olyan is aki képet és kommentet,és olyan aki a teveclubos tevélyéröl írt.(Csak unalmamba olvastam)
2009. aug. 26. 19:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Jajj nemaz újoncok blogját kell olvasni, keress rá abcé blogjára vagy karamellás tej blogjára esetleg Dundi Martha blogjára
2009. aug. 27. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
ööö nem a "kezdők"blogját olvastam:)
2009. aug. 27. 18:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Dede az ottani profik nem a napjukat írják le, és nem cska képeket raknak be...
2009. aug. 27. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!