Ha a laptopomon linux op rendszer van telepíthetek helyette windows xp-t?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 20:58
2/6 MaXXeGee válasza:
Ha a gép elbírja, azaz elegendő az xp-hez a gép konfigurációja, akkor igen. De ha úgy kérdezed, hogy Linux helyett használhatod e a Microsoft egyik (számodra alkalmas) "csúcstermékét" akkor a válasz egyértelmű IGEN!
3/6 anonim válasza:
4/6 The Nuke válasza:
Hát hogy a viharba ne telepíthetnél?
Az ikszpé az meg még minden őskövületen elfut, szóval a laptopon is elfog...
5/6 MaXXeGee válasza:
The Nuke .. van itt nekem a szekrény aljában (életem első "komoly" gépe) egy Toshiba Satellite T1950CT ... dobj már fel rá nekem egy XP-t pls :) Ha gondolod, megduplázom benne a ramot (akkorm már lesz 16MB) ha azzal elősegítem a munkádat ^^
6/6 The Nuke válasza:
Mi a suliban ötödéven olyan gépekre telepítettünk ikszpét, amikben pont 12 mega ram volt. Éééés főőőment!
jó persze számít a proci is, meg minden.
De én a mostani gépekhez képest értettem az őskövületet. :)
Nekem is van egy 386osom. 40 mhz-s processzorral, meg 1,5 megabááájt rammal. 40 megás vincseszterrel.
Lehet arra sem megy föl! De szerintem még a linux sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!