Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a laptopomon linux op...

Ha a laptopomon linux op rendszer van telepíthetek helyette windows xp-t?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
igen
2012. okt. 17. 21:03
 2/6 MaXXeGee ***** válasza:
100%
Ha a gép elbírja, azaz elegendő az xp-hez a gép konfigurációja, akkor igen. De ha úgy kérdezed, hogy Linux helyett használhatod e a Microsoft egyik (számodra alkalmas) "csúcstermékét" akkor a válasz egyértelmű IGEN!
2012. okt. 17. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A Windows-hoz (sőt a Mozilla Firefox-hoz) is az Ubuntu hasonlít a legjobban, éppen ezért könnyű megtanulni. Gördülő menűje van.

Ezeket olvasd el:

[link]

[link]

2012. okt. 17. 21:09
 4/6 The Nuke ***** válasza:
48%

Hát hogy a viharba ne telepíthetnél?

Az ikszpé az meg még minden őskövületen elfut, szóval a laptopon is elfog...

2012. okt. 17. 21:18
 5/6 MaXXeGee ***** válasza:
The Nuke .. van itt nekem a szekrény aljában (életem első "komoly" gépe) egy Toshiba Satellite T1950CT ... dobj már fel rá nekem egy XP-t pls :) Ha gondolod, megduplázom benne a ramot (akkorm már lesz 16MB) ha azzal elősegítem a munkádat ^^
2012. okt. 17. 21:24
 6/6 The Nuke ***** válasza:

Mi a suliban ötödéven olyan gépekre telepítettünk ikszpét, amikben pont 12 mega ram volt. Éééés főőőment!

jó persze számít a proci is, meg minden.

De én a mostani gépekhez képest értettem az őskövületet. :)

Nekem is van egy 386osom. 40 mhz-s processzorral, meg 1,5 megabááájt rammal. 40 megás vincseszterrel.

Lehet arra sem megy föl! De szerintem még a linux sem!

2012. okt. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!