Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Timeline (FB) Van összefüggés?

Timeline (FB) Van összefüggés?

Figyelt kérdés
a jobb oldali ikonban megjelenő személyek és a között hogy ki nézett meg esetleg .Vagyis akiket ott látok valószínűsíthető h megnézte a adatlapom?
2012. okt. 16. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés, véletlenszerű. Akikkel tartod a kapcsolatot azt előrébb sorolja a rendszer, de az csak a te nézőpontodból van és nem máséból. Az oldal nem jegyzi meg a látogatókat, főleg nem írja ki sehol.
2012. okt. 16. 12:00
 2/2 anonim válasza:

Nekem kb mindig ugyanazokat dobja ki,de nem tartom mindegyikkel a kapcsolatot.Sőtt.Adatlapjukat se nézem.2 olyan ember van,akiknek rendszeresen nézem,általában őket is kidobja.Az vajon számít,ha én nézem sokat valaki adatlapját?Dobhatja ki ez alapján azt a két embert?Mert tényleg,az estek 90% ők is szerepelnek ott.

Érdekes,nem tudom mi alapján dobja ki őket.

2012. okt. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!