Miért van összefüggés az IQ és az email-szolgáltató közt?
Nézegettem az ismerőseim e-mail címet, és egyértelműen észrevehető az összefüggés, hogy a jobb képességű emberek Gmailt, esetleg Yahoo-t használnak, a butábbak pedig ciromailt, freemailt, egyéb szolgáltatókat. A tanárok itt az egyetemen is mind Gmail-esek.[Természetesen voltak kivételek, de azok mindig vannak:)]
Van ötlete valakinek, hogy ez mitől lehet? Engem nagyon meglepett!
Értelmes válasz vársz:Utánanéztem és nem!
Bocs de ez hülyeség.(nem magamat néztem)
Érdekes megfigyelés. Nekem is vannak ismerőseim, akik freemailt, citromailt használnak, és hát hogy mondjam, nem az okosabbak. Vagy inkább úgy mondom, hogy az "egyszerűbb emberek". De szerintem ez azért is lehet, mert ők csak ezeket ismerik, ennél megmaradtak, aztán nem akarnak már váltani.
Bár anyukámat nem mondanám butának, két diplomája van és nagyon okos is, mégis főleg a freemailes címét használja, bár van neki gmail-es is.
Pl tipikus példa (ezeket csak most találom ki)
andyka478@citromail.hu meg kovacs.peter@gmail.com
Azt még meg is tudom érteni, hogy miért választanak maguknak az okosabbak komolyabb címet, vagy ilyesmi, de a szolgáltatók közti összefüggés nem fér a fejembe... De az biztos, hogy véletlen, ahhoz túl sok embernél "jött be",hogy véletlen legyen...
amikor én a freemail-es címemet regisztráltam, akkor a google nem is nagyon létezett, a gmail meg pláne nem. most akkor cseréljem le, hogy okosabnak látszódjak?
egyébként van gmail-es címem is, ha ez megnyugtat...
Én nem mondtam, hogy bárki okosabbnak látszódna attól, hogy Gmail-t használ :)
Egyszerűen érdekelne, hogy mit gondoltok, mi okozhatja ezt az összefüggést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!