Hogyan állíttathatom vissza a Facebook account-omat?
Figyelt kérdés
Korábban 2 accountot is létrehozta, de nem tudtam elérni őket, így végül lett egy 3. , amit eddig használtam. Valószínű az történt, hogy a FB törölte a nem használt account-jaimat, csak az a gond, h nem az első 2-t, hanem a 3. -at, amit folyamatosan használtam. Az érdekes az, hogy a 3. account-hoz rendelt e-mail címmel és jelszóval be tudok lépni, de nem a 3. , azaz a folyamatosan használt felületet érem el, hanem egyik korábbit, így nincsenek meg a fotóim, ismerőseim. Hogyan lehetne ezt visszaállíttatni? Próbáltam levelet írni a FB-osoknak, de hiába kerestem ehhez a lahetőséget a súgóközpontban, sehol nem lehet velük kontaktálni.2012. okt. 14. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!