Hogy állítsam be hogy ne indítsa el ezt a weboldalt a Firefox?
Firefoxom az utóbbi időbe ezt az oldat egy új fülön a böngészőmbe mindg elindítja: [link]
Már lefrissítettem mindent de így se hagy békén. Nem ez a kezdőoldalam mert a kezdőoldal is elindul csak mellette ez is.
Már nagyon unom hogy mindig be kell zárni..de még nem találtam rá megoldást.
Hogy tudnám kiiktatni ezt az oldalt?
Előfordulhat, hogy beállítottad kezdőlapnak a plugincheck oldalt is, lehet több oldal is a kezdőoldal, nézd meg beállításoknál.
Másik lehetőség, hogy visszaállítod a firefox eszköztárat alapértelmezettre, ha van menüsorod, akkor nézet->eszköztárak->testreszabás, ha nem használsz menüsort nyomj egy Alt billentyűt és előugrik.
Ha ez sem segít, akkor vissza lehet állítani a Firefox-ot teljes alapbeállításra, de előtte mentsd el a könyvjelzőid és jelszavaid stb..., menü->súgó->hibakeresési információ->firefox alaphelyzetbe állítása.
Tegnap nekem is berakta kezdőlaphoz, de simán beállítások általános fülön visszaállítottam a szokásos kezdőlapot.
Az eszköztárat meg véletlenül írtam, mert egy másik böngészős kérdést is néztem közben.
Tehát itt nézted már?
A jelszavakat meg meg tudod nézni a beállítások->biztonság->mentett jelszavak->jelszavak mutatása pontban, de le is lehet menteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!