Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet letiltani egy...

Hogyan lehet letiltani egy adott weboldalt Firefox 3.6-nál?

Figyelt kérdés

Van egy oldal, ami ki tudja játszani a Firefox felugróablak-tiltását.

Valami kis segédprogramra lenne szükségem, de amiket a neten találtam, meg amiket itt régebben ajánlottak (Block this site), azok vagy már nem találhatóak, vagy nem jók 3.6-hoz, vagy pedig telepítés után nem nyílnak meg.

2010. febr. 28. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Adblok Plus kiegészítő, hozzá tudod adni, hogy mit blokkoljon, és amit akarsz fel is tudod oldani.
2010. febr. 28. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szarul tetted fel a kérdést, mert te nem egy honlapot, hanem a reklámokat és felugró ablakokat kérdezted, és lehet erre többen tudnának válaszolni, de mivel szarul kérdezel be sem jönnek, mert azt hiszik nem tudnak segíteni.

Amúgy igen, Adblock Plus az egyik, ez a reklámokat tiltja, és néhány felugró ablakot, és a másik a FlashBlock, ami meg a felugró ablakokat tiltja.

2010. febr. 28. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ahogy utánanéztem a neten, az Adblockról és a Flashblockról is azt írják, hogy a megnyitott lapról tiltják le a reklámokat, ill. a flash tartalmakat. Tehát magát az oldalt nem tiltják le. Vagy nem jól értelmezem? Ezekkel nekem nincs bajom.

Nekem egyetlen olyan oldallal van problémám, ami újból megnyitja a Firefoxot, és ez az oldal jön be. Tehát ha ez az oldal le volna tiltva, akkor nem nyílna meg újból a Firefox. De ha popup-szűrő program is megfogná, az is jó lenne.

2010. febr. 28. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Na várj, itt egy kis segítség:

JavaScript Options

[link]

Most menj ide:

Eszközök → Beállítások → Tartalom → JavaScript engedélyezése → Advanced → Popups fül

Itt vedd ki az összes pipát.

Majd írj, hogy sikerült-e. Amúgy van BlockSite kiegészítő is. [link]

2010. febr. 28. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Minden úgy csináltam, ahogy írtad. Pontosabban, a pipákat még nem vettem ki, csak megnéztem, mert nem tudom sajnos, hogy melyik oldalon szokott ez felugrani (mivel aláugró ablakként jelentkezik, és általában nem veszem észre azonnal), és csak úgy tudom megtalálni, hogy felugrik, és ki akarom próbálni, hogy utána pipák nélkül mi lesz a helyzet. (Nem lenne elég az utolsó két dolgot letiltani?)

Amúgy a BlockSite és a Block This Site már nincs fent a letölthető dolgok között.

2010. márc. 1. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Megint van BlockSite.
2010. jún. 16. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!