A Big Torrenten ingyenes a letöltés?
Figyelt kérdés
Most regisztráltam és nem nagyon tudom hogy hogyan működik, leírnátok röviden.2012. okt. 12. 20:12
1/7 anonim válasza:
pénzben ingyenes
de viszont az arányodt leszedi rendesen ha alacsony
2/7 A kérdező kommentje:
Az arányom még 0, de hogy tudom növelni.
Bocsi, de teljesen kezdő vagyok:)
2012. okt. 12. 20:24
3/7 anonim válasza:
1. vagyok
ha 0 akkor nyugodtan töltögethetsz :D akkor nem fogsz minuszba menni
az arányodat úgy tudod felvinni, hogy a letöltött pl. filmet vissza seedeled vagyis visszatöltöd. A másik, hogy külön töltesz fel filmet, zenét, játékot stb...
Ha azt szeretnéd, hogy gyorsan menjen fel az arányod, akkor napközben töltögess le sok sok valamit, estére hagyd bekapcsolva a gépedet, hogy minél több ideig tudd visszaseedelni :)
4/7 anonim válasza:
vagyis na :D nem minél több ideig :) Hanem minél hosszabb ideig seedeled annál magasabb lesz az arányod :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót:)))
2012. okt. 12. 20:34
6/7 anonim válasza:
Nincs mit. :)
Írj üzit, ha valamit nem megy, vagy esetleg nem volt egyértelmű amit leírtam :D
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, remélem rendben lesz!
2012. okt. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!