Google Chrome! Mentett jelszavak?
Ha a G-mail fiókommal kilépek a chrome-ból és így offline állapotban elfelejtetem a jelszavaimat, akkor ha máshol belépek a chrome-ba, akkor visszahozza a mentett jelszavaimat?
Tehát az a lényeg, hogy ezeket az adatokat magammal akarom vinni, de ezen a gépen ne férjenek hozzá a jelszavaimhoz stb...
Hú, én ezt nem egészen értem. Most akkor ki felejtette el a jelszót?
A mentett jelszavakat (mint minden más böngészőa Chrome si) csak arra a gépre menti el ahol Te azt kérted. Pontosabban csak arra tudja. Honnan tudná, hogy Te legközelebb hol akarsz belépni?
Azt nem értem, hogyha elfelejtetted a jelszót akkor máshol, hogy akarsz belépni?
Ha több jelszód van elmentve akkor azt csak úgy tudod megakadályozni, hogy hozzáférjenek, ha kitörlöd...
Nem én felejtettem el a jelszót, hanem hanem a chrome-mal elfelejtetem.
Kell, hogy legyen ilyen opció, mert amikor teljesen újratelepítettem a gépet, akkor amikor visszatelepítettem a chrome-t és a chrome-ba beléptem a gmail fiókomba, akkor kérdezte, hogy mit importáljon.
Jelszavakat, könyvjelzőket stb... És rányomtam és teljesen visszaállította az összes mentett jelszavamat és az összes könyvjelzőmet.
De akkor az egy másik böngészőből importálta. pl firefox; iexplorer
Nézd meg, hogy másik böngészővel nem-e jegyeztette meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!