GMAIL letiltott 1 órára, ez szabályos?
Sziasztok!
Régóta használom már a Gmailt és mivel nagyon sok levelet kapok amik fontosak(Nem akartam fizetőst használni, mert ez elég jó volt)így elég nagy a forgalom a fiókban.
Na most kérdem Én, ezért letiltani, mert túl sok üzenetet kapok, és írok??? Egy email fiók nem arra van, hogy kedvedre használd? Azt is megtiltják, hogy mennyi levelet kaphatok stb.? Elmennek a ó .... anyjukba.(Már elnézést) Pontosan ezt írja: Szokatlan használat - a fiókot ideiglenesen zároltuk
A rendszer biztonsága érdekében a Google ideiglenesen letiltotta a fiókját. Ilyesmi főleg akkor történik, ha fiókjában szokatlanul aktív tevékenységet észlelünk. A hozzáférés visszaállítása általában 1 óráig tart. Ritkán előfordulhat, hogy csak 24 óra alatt sikerül visszaállítani a hozzáférést.
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Íme a probléma néhány lehetséges oka:
Nagy mennyiségű üzenet fogadása, törlése vagy letöltése a POP vagy IMAP protokollon keresztül rövid idő alatt.
Nagy mennyiségű üzenet küldése túl sok címzettnek.
Bejelentkezés a Gmailbe vagy a Gmail szinkronizálása túl sok számítógépen, ügyfélprogramban vagy mobileszközön.
Böngészővel kapcsolatos problémák. Ha észreveszi, hogy a böngésző állandóan újra betölti az oldalt, miközben megkísérli megnyitni a postafiókot, akkor valószínűleg a böngészővel van a probléma, ezért ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, és törölje a cookie-kat.
Hozzáférés biztosítása fájlmegosztáshoz, fájltároló szoftverhez, levelezéselemző szolgáltatáshoz, böngészőbővítményekhez és harmadik féltől származó, a Gmail-fiókba automatikusan bejelentkező szoftverhez.
A probléma megoldásához további információt ide kattintva találhat. A Google Apps-felhasználóknak azt javasoljuk, hogy további problémák esetén kérjék a rendszergazda segítségét.
Vagy lehet spam küldőnek vettek téged és kicsit lekorlátoztak.
Joguk amúgy van hozzá, garantálom, hogy valahol a szerződésben (amit a regisztrációban elfogadtál) van erre vonatkozó rész is.
Ezt majd megkeresem, de azért ez kicsit felháborító.
Lehet, hogy próbálták feltörni, de nem hiszem. Inkább ez a spammes megoldás lehet az, mert tényleg elég nagy a forgalmam. Nem tudjátok Yahoonál is ez van? Mert ha ezt tovább csinálja a gmail, akkor át kell, hogy menjek oda. Még csak az hiányzik, hogy végleg letiltsanak.
Cimbora!
Nagyon sokat, és még többet kell annak levelezni, akit a google letilt. Úgyhogy ne siránkozzál...
Nem...
Nem spammelek, és nem is hirdetek.
A bejövő levelek többek mint amiket Én küldök ki, ergo nincs értelme...
Ahhoz persze nincsen köze senkinek, hogy mit csinálok ott, de nem hirdetek, nem spammelek meg semmi ilyesmi. Egyszerűen csak nagyobb szükségem van rá mint egy átlag felhasználónak. Óránként kb. 5-10 levelem érkezik, mivel a munkámhoz tartozik, és már mint mondtam nem akartam fizetni érte, és ajánlották is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!