Hogy varázsoljam elő a freemailes leveleimet az outlookból?
Ha POP3 szervert használt levelezésre, akkor szerintem sehogy. Úgy állítottad be az outlookot, hogy letöltés után törölje az e-maileket freemailről, ezek után csak a gépeden, az outlookban lesznek meg a mailek. Pontosan úgy feltenni őket, ahogy az outlookban látod, szerintem nem lehet a leveleket. Az outlookból a postafiókok közül törölheted a freemailes postafiókodat, a levelek nem fognak elveszni, csak ha szükséged van rájuk, az outlookot kell megnyitni, új levelek viszont már nem fognak oda jönni. (csak vigyázni kell, hogy ha a géped vagy a program meghibásodik, a leveleid is elvesznek, szóval érdemes vhogy archiválni őket)
Ez az egyik módszer, van persze még más is, de mint írtam, szerintem olyan nincs pop3-mon keresztül, hogy egy-az-egyben vissza mindent freemailre. Ha ilyesmire van szükséged, hogy outlookban és online felületen is meglegyenek a mailek, érdemes IMAP-ot használni POP3 helyett. (ha van ilyen a freemailnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!