Az egyik gmail-fiókomból átirányíthatom a leveleimet egy másikba?
Ma véletlenül rossz e-mail címet adtam meg valahol, javítani nem lehet, így amikor hazaértem létrehoztam azt. Viszont így is vagy 4-5 fiókot használok, nem tudnék még egyre figyelni.
Valahogy nem tudnám abból a fiókból átirányítani egy másikba?
Használj levelezőklienset. Nekem is több postafiókom van, Mozilla Thunderbirdet használok.
Webes Gmail-es postafiókban engedélyezed a POP/IMAP hozzáférést, egy példány maradjon a levelekből a webesen. Nálam ha böngészek, a Tálcán ott van megnyitva a levelező, ha valami jön, azonnal jelzi.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, most már nagyon fáradt vagyok, de remélem holnap sikerül összehoznom vmit. :)
Mentek a zöld kezecskék! :)
Az előzők nem jól írták. A fogaskerék-Beállítások- Menűben, és azon belül újra a beállításokra kattints.
Előjön a fiókod részletes beáll. lehetőségei.
Kiválasztod a "Levelek és névjegyek imp." pontot. Ott megadod a hozzáadni kívánt E-mail címet.
Ezután megadod a e-meil fiókhoz tartozó jelszót, és kész is.
Ettől kezdve a hozzáadott e-mail címre érkező levelek, a jelenlegi címedre IS megérkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!