Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az egyik gmail-fiókomból...

Az egyik gmail-fiókomból átirányíthatom a leveleimet egy másikba?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül rossz e-mail címet adtam meg valahol, javítani nem lehet, így amikor hazaértem létrehoztam azt. Viszont így is vagy 4-5 fiókot használok, nem tudnék még egyre figyelni.

Valahogy nem tudnám abból a fiókból átirányítani egy másikba?

2012. júl. 24. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
(nem meglepő, hogy) a beállítások menüből érhetsz el ilyen lehetőséget. Akár exportálásként, hogy X fiók levelei Y-ba is átkerüljenek, akár importálásként, hogy Y fiók átvegye X fiók leveleit.
2012. júl. 24. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem találom... :S
2012. júl. 24. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
fogaskerék ikon/Beállítások/Fiókok és importálás - Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével)
2012. júl. 24. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Használj levelezőklienset. Nekem is több postafiókom van, Mozilla Thunderbirdet használok.

Webes Gmail-es postafiókban engedélyezed a POP/IMAP hozzáférést, egy példány maradjon a levelekből a webesen. Nálam ha böngészek, a Tálcán ott van megnyitva a levelező, ha valami jön, azonnal jelzi.

[link]

2012. júl. 24. 21:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindkettőtöknek, most már nagyon fáradt vagyok, de remélem holnap sikerül összehoznom vmit. :)

Mentek a zöld kezecskék! :)

2012. júl. 24. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Az előzők nem jól írták. A fogaskerék-Beállítások- Menűben, és azon belül újra a beállításokra kattints.

Előjön a fiókod részletes beáll. lehetőségei.

Kiválasztod a "Levelek és névjegyek imp." pontot. Ott megadod a hozzáadni kívánt E-mail címet.

Ezután megadod a e-meil fiókhoz tartozó jelszót, és kész is.

Ettől kezdve a hozzáadott e-mail címre érkező levelek, a jelenlegi címedre IS megérkeznek.

2012. júl. 25. 06:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj, sikerült, nagyon szépen köszönöm! :))
2012. júl. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!