Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes Wifi routert vennem?...

Érdemes Wifi routert vennem? Vagy próbáljam meg feltörni a jelszót?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban a társasházunk egyik lakójának(nem tudom ki az) a Wifijén neteztem a mobilomról.Semmi illegálisat nem csináltam,Youtube-on,Facebook-on és a Tumblr-on lógtam.Azonban tegnap egy kis ablak ugrott fel a telefonomon és jelszót kért és még az volt kiírva,hogy WPA/WPA2 PSK-val biztosítva.

Ezt fel lehet valahogy törni?Vagy vennem kell routert?Az a helyzet,hogy egy 2007-es gépünk van Win7-essel,nem tudom,hogy kezelni tudná-e?És azt sem tudom,hogy hogyan kell használni.Valaki tudna segíteni?

#wifi #wpa/wpa2 psk
2012. okt. 7. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10: "eltart egy ideig" számomra az pár napot jelent. Minimálbérrel számolva mennyi idő alatt lehet a router árát megkeresni? 2 nap?

Oroszok tényleg megtörték a WPA-t, valami 3 videókártyás gépszörnyeteggel, hetek alatt.

Ha megtörte mi van? Majd a szomszéd kikapcsolja amikor elmegy és akkor vagy nem netezik, vagy jön a kérdés, "hogy lehetne megakadályozni, hogy akkor is legyen net, ha a szomszéd kihúzza a routert?"

2012. okt. 8. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!