Levélszemét? Fiók letiltás?
Figyelt kérdés
Üdv! hosszabb idő után bejelentkeztem msn-re, és meglepetésemre az addig ott szereplő kb. 20 partner helyett több mint 400(!) ember volt a listámon. Az account.live oldalon azt írják, hogy ideiglenesen le van tiltva a fiókom és hogy feltehetőleg nagy mennyiségű levélszemetet küldtek a fiókomon keresztül. Elvileg lehet kérni egy kódot sms-ben, amihez meg kell ugye adni a számom. A kérdésem az lenne, hogy megbízható ez?2012. okt. 6. 14:36
1/3 anonim válasza:
Igen. Te az üzenetek fogadásáért nem fizetsz, úgyhogy költség nem merül fel. A számoddal sem fognak semmit csinálni, ha esetleg arra gondolsz hogy spammelni fognak majd sms-ben.
A nagy cégek jelenleg ezt az azonosítási formát használják, mert telefonszáma jobb esetben csak 1 db van valakinek, és az őt azonosítja, míg e-mail címből bárki bármennyit létrehozhat, akár más nevében is. Ha megnézed, akkor a Google, Facebook, Live (Microsoft) saját szolgáltatásait is így lehet aktiválni, mert ez egy biztonságos mód.
Lehet persze olyan dolgokat olvasni, hogy adatot gyűjtenek rólad, de például a Google kijelenti hogy nem csinál vele semmit, és nekik csak az azonosításhoz kell a számod. Egy gép megkapja, majd visszaküldi neked a kódot.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kértem kódot, meg is kaptam, ismét elérhető a fiókom. Jelszót kellett változtatni, ez is megtörtént. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek után várható még, hogy töménytelen mennyiségű ember fog felvenni? Vagy ez megszűnt ezzel a lépéssel? Mert már töröltem vagy 150 nevet, de így is megőszülök mire végzek vele :D
2012. okt. 6. 15:01
3/3 A kérdező kommentje:
Na, addig bolyongtam a beállítások között amíg egyszerre tudtam törölni minden nemkívánatos tagot :D
2012. okt. 6. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!