Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetes rádiók...

Milyen internetes rádiók vannak, amik 32 Kbit/s alatti sávszélességgel is hallgathatóak?

Figyelt kérdés

Lassított mobilinterneten keresztül szeretném használni.

Ilyen pl. a [link]

és a [link]

Ezen a kettőn 24 Kbit/s is választható, ehhez hasonlókat keresek. Bármilyen rádió (helyi is) szóba jöhet, de Magyar nyelvű legyen.

2012. okt. 6. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a rádiókat, de az biztos, hogy ilyen alacsony sávszél/bitráta mellett elég rossz minőségben szólhatnak a zenék. Zene hallgatáshoz nem lehet túl élvezetes szerintem...beszélgetős műsorokhoz még jó.
2012. okt. 6. 09:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem elfogadható a fent megadott két rádió minősége (zenehallgatás közben is). Olyan minőségben jó lenne több is (csak Magyar nyelvűek).
2012. okt. 6. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
A rádiokhoz min 64kb/s feltöltés kell hogy élvezhető / lagmentes legyen az adás.
2012. okt. 17. 01:09
 4/5 anonim válasza:

egy kis segítség,amely nemcsak Nokia-ra jó:

[link]

amúgy én 16 kbps parametric stereoban hallgatom az adásokat,néha megakad,de egész jó: Account settings-ben állíthatod be, a 12 kbps nem jó,mert csőhangot ad

Nokia 2730-on hallgatom 100 Mb-s nettel,amely persze kb 2 óra rádióhallgatással elfogy,és jönnek az sms-ek a lassításról,de ezután is jó minőségben hallgatható,tehát a 16 kbps-t lényegében nem befolyásolja a lassítás

először a "filter" alá írd be,hogy hung,erre kidob pár magyar adót,ezeket add hozzá az állomásaidhoz,majd csinálj egy clear-t és a mellette lévő rublikába írd be, hogy hung , ekkor más adók jönnek be

ugyanezt eljátszhatod,hogy beírod ,hogy magyar illetve budapest és ezekre szűr

kossuth-ot mr1 néven keresd

petőfi mr2

bartók mr3

dankó rádió

mr6

inforadio

magyar katolikus rádió

klubrádió

marosvásárhelyi rádió

rise fm

kerepes rádió stb...

2013. febr. 18. 01:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utolsónak nagyon köszönöm a segítséget. Nem elég, hogy kiválóan működik az androidon, de még a minősége is jobb a kérdésemben írt két rádióénál.

Természetesen felpontoztalak érte, pont ilyent kerestem, tényleg nagyon jó!

2013. febr. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!