Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mely torrent oldalakról lehet...

Mely torrent oldalakról lehet letölteni teljes sávszélességgel?

Figyelt kérdés
leginkább olyan kellene, ahol egyaránt találok magyar illetve külföldi fájlokat. ha esetleg csak fizetős létezik akkor az is jó csak kérlek írjátok meg az árakat.
2010. júl. 24. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:

A torrentnek nincs olyan jellemzője, hogy mindenkor teljes sávszéllel tölthetsz, mert mondjuk úgy állítják be (mint pld. egy ftp szervert).

Mindig csak annyival fogsz tölteni, amennyivel seed-elik az adott file-t. Minél többen (és gyorsabban) teszik ezt, annál gyorsabb lesz a letöltésed (persze a saját letöltési sávszéled szűk keresztmetszet lehet).

2010. júl. 24. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:

és ez az ftp ez pontosan micsoda? lehet, hogy én tettem fel rosszul a kérdést, elég laikus vagyok a témában.

tudok valahonnan teljes, v szinte teljes szélességgel tölteni? 30mbit/sec a netem.

köszönöm az eddigi válaszod

2010. júl. 24. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A 30 megabites nettel a letöltésed sosem lesz 30 megabit. Ez ugyanis a sávszélességed. A letöltési sebességet megabyte-ban mérik. A számítás: a 30 megabitet elosztod nyolccal, és annyi lesz a valódi letöltési sebességed.
2010. júl. 24. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:

no igen, ezt nem tudtam, köszönöm. de a kérdés ettől még adott: honnan tudnék letölteni 30mbit/8-as sebességgel?

még akkor is ha ezért fizetni kell.

fontos lenne, hogy mielőbb választ kapjak, mert holnap több hétre be kell feküdnöm a kórházba és szeretnék betárazni játékokból meg filmekből.

2010. júl. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!