Mely torrent oldalakról lehet letölteni teljes sávszélességgel?
A torrentnek nincs olyan jellemzője, hogy mindenkor teljes sávszéllel tölthetsz, mert mondjuk úgy állítják be (mint pld. egy ftp szervert).
Mindig csak annyival fogsz tölteni, amennyivel seed-elik az adott file-t. Minél többen (és gyorsabban) teszik ezt, annál gyorsabb lesz a letöltésed (persze a saját letöltési sávszéled szűk keresztmetszet lehet).
és ez az ftp ez pontosan micsoda? lehet, hogy én tettem fel rosszul a kérdést, elég laikus vagyok a témában.
tudok valahonnan teljes, v szinte teljes szélességgel tölteni? 30mbit/sec a netem.
köszönöm az eddigi válaszod
no igen, ezt nem tudtam, köszönöm. de a kérdés ettől még adott: honnan tudnék letölteni 30mbit/8-as sebességgel?
még akkor is ha ezért fizetni kell.
fontos lenne, hogy mielőbb választ kapjak, mert holnap több hétre be kell feküdnöm a kórházba és szeretnék betárazni játékokból meg filmekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!