D-link vagy Tenda router?
D-link, és Tendra wi-fi routerekről kérnék véleményt!
(negatívat és/vagy pozitívat!)
A Tenda egy kínai sz*r, ugyan a TP-Link is teljesen kínai de mérföldkövekkel jobb.
Szóval ha csak ezekből a márkákból akarsz választani, akkor D-link (vigyázz, mert náluk is vannak gyengébb modellek).
Ár/érték arányban meg továbbra is a TP-Link a nyerő.
Köszi!
Nekem a D-Link egyik routere tetszett.. azt is akartam venni.. (csak a tendra több wi-fi szabványt támogat). És mivel többféle eszközünk van.. (5éves laptop.. idei mobil..) stb. nem voltam benne biztos, melyik milyen szabványú. Végül TP_LINK-et vettem, mert ott tudom, hogy lehet mixelni.. (b-g-n egyszerre). De kiderült hogy az összes eszközöm támogatja az N-es szabványt, szóval felesleges volt. De végülis nem baj, mert nincs vele semmi gond.
1ső hozzászóló aki a Tendát fikázza : Azt ugye tudod hogy a Tenda a TP link almárkája és teljesen ugyanaz a belseje ? Így ha a TP linket ajánlod akkor a Tendát is ajánlhatod :D :D :D
Ui: mielőtt fikázol valamit olvass utána hogy ki(k) gyártják ...egyébként a TP -t is Kínában gyártják sőt a D-Linket is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!