Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerzői jogok megsértése a...

Xy21xy kérdése:

Szerzői jogok megsértése a Youtube-on (zenével) valami segítség, tipp?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy videót youtube-ra amibe bemutatom hogy hogyan kell kerékpár kereket fűzni majd 1 zenéből vágtam bele egy kis részletet h feldobjam később jött az email h letiltották a hanganyagok a videómról így csak hang nélkül tudott menni ahogy nagyon szar volt... de nem értem rengeteg olyan videót látok ami alatt nagyon jó számok mennek még sem tiltják le őket.
2012. okt. 4. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A tiédet valaki befújta. Ha ráérsz akkor fújd be a többit!
2012. okt. 4. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Mással példálózni felesleges, és a "bezzeg mások" hozzáállás sem változtatja meg a Youtube szabályait. Tilos feltölteni más műveit, és ahogy a te videódnál, úgy másokénál is idővel tiltásra vagy törlésre kerül a tartalom.

Fogadd el, a Youtube neked ingyen letiltja. Ha áthárítaná rád a felelősséged, akkor kártérítési perben kellene jóvá tenned a lopást.

2012. okt. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!