Ronaldo9779 kérdése:
Nevetseges a feltoltesi sebessegem! A netem a 17-18 Mgbit-es es max 2mb/s tudok tolteni. De a feltoltesi sebessegem 0.60 Mbit a speedtest szerint, mivel torrentezem igy kellene a feltoltes is. Szerintem ez nem normalis! Valami otlet esetleg?
Figyelt kérdés
#sebesség #Feltoltesi
2012. okt. 2. 20:41
1/9 anonim válasza:
A 2 MB/s tökéletes, mivel a megabit (amit a szolgáltató megad és a speedteszt mér) és a megabyte (amit a letöltéskor a kliensek mutatnak) között van egy 8-as szorzó.
Azaz a 2 MB/s pont 16 Mb/s ami elég jól közelíti a 17-18-at.
A feltöltés meg pech, ezzel nem lehet mit csinálni. Fizz elő más csomagra, amiben több van.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezeket nagyjabol tudtam en is...A legnagyobb csomagot fizetem...:( Koszonom a valaszt!:)
2012. okt. 2. 20:50
3/9 A kérdező kommentje:
Remelem,hogy esetleg egy ket szam atirasaval valamit lehet konfiguralni....de sajnos..:(
2012. okt. 2. 20:54
4/9 anonim válasza:
Lehet 1-2 szám átírásával javítani a helyzetet, csak azt nem a te gépeden kell átírni, hanem a szolgáltatóén... Senki sem lesz olyan kedves, hogy ezt megtegye.
5/9 anonim válasza:
Melyik szolgáltatónál melyik csomagod van?
6/9 anonim válasza:
A szolgáltatók csomagjai általában úgy vannak kitalálva, hogy a feltöltés mindig nagyságrendekkel kisebb sebességű, mint a letöltés, mert egy átlagfelhasználó általában sokat tölt le és keveset fel. Emiatt érdemes megnézni szerződéskötés előtt, hogy mit is írunk alá, mert utána már nincs "mégse" gomb...
7/9 A kérdező kommentje:
Romtelecom...10-22 Mbit Legnagyobb csomag:)!
2012. okt. 3. 20:52
8/9 anonim válasza:
Mindenképpen jelentsd neki be a netet, hogy kivizsgálják a dolgokat. Mivel ez egy Román szolgáltató így nem nagyon tudok mást mondani.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! :)
2012. okt. 4. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!