Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tp-link tl-wr740n wifivel van...

Tp-link tl-wr740n wifivel van a probléma vagy a beállításokkal?

Figyelt kérdés

frissen vásároltam a fent említett routert,

kezdem az elején haza hoztam , és beállítottam úgy hogy wanon keresztül kap egy ip cimet egy másik routertöl amire a net van kötve de viszont egy saját alhálózatot hoz létre

ami a 10.7.8.1 ip cimet kapta és aki erre csatlakozik az már ilyen ip cimet kap, a probléma az, hogy amikor valaki hoz egy telefont rácsatlakozik, és utána egy laptoppal rácsatlakoznak a rendszerre a telefonost ledobja és jelzi hogy létezik a hálózat viszont nem tud csatlakozni

a fura az hogyha újra indítottam a routert akkor viszont már ment rendesen...

van egy gép is ami kábelen van rákötve a routerre az megy rendesen szóval a wifi részével van a baj

gondoltam már ezekre:

az elsődleges router ugyan azon a channelen fut mint a másodlagos router, ezért egész nap változtattam a channelt és ugyan úgy előjött a probléma

aztán hogy a laptop megkapja a telefon ipjét ...

akkor hogy firmware-t kellene frissíteni (ez még nem valósult meg) xd

5 napja megy router de ezeknek 24/7 be kéne menniük nem?

2012. okt. 2. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Helyes felépítés: első router wan portjába jön be a net. Első router LAN és második router LAN (nem WAN!) portját összekötöd. Második routeren kikapcsolod a DHCP-t.

Ekkor a második router, mint access pointként fog üzemelni.

2012. okt. 2. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:

egyéb ötlet?

úgy szeretném hogy az elsődleges router csak a másodlagos router ip/mac cimét lássa és azokét ne akik ahoz csatlakoztak ...

2012. okt. 3. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Privátban megírtam a bekötési módot.
2012. okt. 3. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
egyéb ötlet?
2012. okt. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!