Hol tudok neten keresztül videókat letölteni a youtube-ról?
Figyelt kérdés
légyszi ne küldjétek el a keresőből kiválasztott kérdéseket linkkel mertmár néztem mindet de mind progis..:S
ne olyat küldjetek ahol mp3-at lehet letölteni mertolyat énis tudok...nekem videó kéne
linket küldjetek
am mozilla-t használok..
ja és persze ingyenes kéne..:D
és nagyonköszi előre:D
2009. aug. 4. 11:35
2/9 anonim válasza:
Én any video convertert használok, azzal lehet youtuberól letölteni és egyből át is tudod konvertálni a videót.
3/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mondjuk én ilyenre gondoltam
csak videó letöltőre de köszi szépen:D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. aug. 4. 11:54
4/9 anonim válasza:
innen tudsz mp3-at és videót is leszedni ráadásul nemcsak a youtube-ról hanem bárhonnan ahol a zenének megvan adva az URL-je..:D
5/9 A kérdező kommentje:
nahát nagyonköszi:D
2009. aug. 4. 12:13
6/9 anonim válasza:
A Mozillához én a DownloadHelper kiegészítést tettem fel,jól működik többek között a Youtbe-on is.
7/9 anonim válasza:
Én a Youtube Downloadert használom.
Freeware verziót is bárhol találsz.
Ha leszedted, beadod a videólinket. Flv fájlként menti, azt hiszem, azután mindenféle kiterjesztésbe átrakhatod.
pl.: mp3, mp4, mov, wmv, avi, 3gp
8/9 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. aug. 4. 14:54
9/9 anonim válasza:
ha felpontozol válaszolok.:) na nemám:) én a ***** -ot használom. csak rámész a video alatt a megosztásras és az also linket bemásolod a rublikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!