Mozilla Firefox-on hogyan tudom be álltani? FONTOS
Figyelt kérdés
Az a nagy gondom, hogy mostanában amikor új lapot szeretnék (új lap megnyitása) nyitni akkor mindig az " about:home " jön be, mit tudnék kezdeni vele, hogy ne az az oldal jöjjön elő, előre köszönöm a válaszokat ha fontos Mozilla Firefox 15.0.1 verziót használom2012. okt. 1. 14:39
1/5 A kérdező kommentje:
about:home = Mozilla Firefox kezdő oldalát hozza be eszt elfelejtetem oda írni
2012. okt. 1. 14:43
2/5 Golan Trevize válasza:
Options-ben a General fülön a Home Page-hez beírod, amit akarsz kezdőoldalnak.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válasz, de részletesen leírnád, hogy hol találom ezeket ?
2012. okt. 1. 14:59
4/5 Golan Trevize válasza:
ennél részletesebben nem tudom leírni.
5/5 A kérdező kommentje:
beírtam a böngészőbe about:config -> kiválasztottam browser.newtab.url -> érték alá kitöröltem az about:home-t és így már ha új lapot szeretnék megnyitni az üres ablak jön be így sikerült. de azért a zőld kéz megy mert próbáltál segíteni nagyon szépen köszönöm még1x
2012. okt. 1. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!