Hogy lehet reset-elni a Mozilla Firefox-ot?
Figyelt kérdés
Tesóm telerakta szar bővítményekkel, kiegészítőkkel és témával és a kérdésem, hogy miként tudom le reset-elni, mert már letöröltem és újra felraktam, de akkor is ugyan az a szar tesóm által használt jött be és nekem úgy kéne, hogy tiszta érintetlen és szűz legyen, semmi bővítmény, kiegészítő és téma.2012. szept. 18. 21:42
1/5 anonim válasza:
A letörlés azért nem jó, mert ezek a dolgok egy profilban vannak tárolva, és nem a telepítési mappában. Ha azt módosítod, biztonsági okokból a profil megmarad, hogy ne kelljen mindent újra beállítani.
Neked persze most ez hátrány, de kézzel ki tudod venni ami nem kell. A Firefox beállításaiból töröld a témákat és kiegészítőket, és akkor eltűnnek. Ez mind egy helyen van: CTRL+SHIFT+A
2/5 anonim válasza:
Eszközök, kiegészítők- itt mindent tilts le.
3/5 A kérdező kommentje:
jó mindent letiltottam de a mentett jelszavak ott vanak és a könyvjelzők is.
2012. szept. 19. 15:48
4/5 Golan Trevize válasza:
uninstalláld a firefox-ot, majd töröld a foldert, ahol a profil adatait tárolja.
ezután telepítsd fel újból.
5/5 anonim válasza:
A beállításokban ez is mind törölhető:
jelszó: beállítások/biztonság - mentett jelszavak/ összes eltávolítása
könyvjelző: CTRL+SHIFT+B, és innen törlöd ami van
mindenféle előzmények: CTRL+SHIFT+DEL, és mindent bepipálsz a teljes időtartományra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!