Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem ma egy USB Stick-et a...

Vettem ma egy USB Stick-et a t-mobile-ba, de nem működik? Vissza adják a pénzt?

Figyelt kérdés

Az enyém elromlott és már nem csatlakozott fel, ezért bevittem a t-mobile-ba és kértem hogy adjak egy újat, azaz csak használtat adnak 5000 ft. Haza vittem feltelepítettem és a gond vele hogy nem csatlakozik valami 600valahanyas hibát ír ki és valami olyat h egy távoli gép letiltotta a csatalakozást stb...vagy valami ilyesmi. Kipróbáltuk egy másik gépen és ott is ezt írta ki....

Semmi papírt nem adtak róla csak oda adtam a pénzt, ide adták az usb sticket és hazajöttem. Holnap beviszem és mondom hogy nem jó, próbálják ki. Visszaadják vajon a pénzt? Látásból ismerem az eladót, kisvárosban lakunk. Vagy adnak helyette másikat? igazából már nem is kéne mert egy ismerőstől kaptunk egyet mert neki kettő volt. Volt már valaki így hogy rossz volt és vissza vitte? köszi :)

2012. szept. 27. 20:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!