Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Mozilla Firefox böngészőm...

A Mozilla Firefox böngészőm bekrepált. Hogyan nyissam meg? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valamiért nem nyílik meg, csak egy hibaüzenet elküldéséről szóló ablak, amit akár leokézok, akár cancel-ezek, sehogy sem jó. Utána továbbra sem nyílik meg.

Most Explorerről írok. Már újraindítottam a gépet, de semmi.

Tudom, hogy le lehetne tölteni újra, de el van mentve egy csomó információ, kedvencek a Mozillában, akkor az most el fog veszni?

2012. szept. 24. 23:26
1 2
 11/13 Hazardteam ***** válasza:
Ezért jó a chrome. Csak bejelentkezek akármelyik oprendszeremről a chrome-ba, telepíti a kiegészítőket automatikusan, frissíti a kedvenceimet, beállításaimat, még arra is emlékszik, hol hagytam abba a böngészést a másig oprendszeren. Utálom a firefoxot, de emlékeim szerint arra is van valami hasonló szolgáltatás, majd esetleg ptóbáld meg azt. Egyébként, amikor letörlöd, elvileg megkérdezi, hogy megtartsa e a beállításaidat meg ilyesmiket (ha jól emlékszem) 0day vírusok ellen meg védd be a böngésződ így: [link]
2012. szept. 25. 02:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Google Chrome-ban van olyan beállítása, hogy importálás Mozilla Firefoxból vagy IE-ből. Töltsd le a Chrome-t, rá fog kérdezni, próbáld meg ezt az importot.
2012. szept. 25. 18:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Na, most már minden rendben van. :) Köszönöm a segítséget!

Először letöltöttem a Google Chrome-ot, de nem ajánlotta fel az adatok importálását, nem is tette meg, meg amúgy sem tetszett az a böngésző, szóval letöröltem.

Aztán újra próbálkoztam a MozillaBackuppal, most már jó volt. Most már jó helyre kattintottam, és sikerült elmenteni az adataimat.

Aztán letöröltem a Mozillát, majd újra letöltöttem. Már nem is kellett semmit visszaállítanom a MozBackup automatikusan megtette. Itt sem ajánlott fel törléskor ill. újratelepítéskor a program a korábbi adatokkal kapcsolatban, szóval ha nem lett volna a Mozbackup, akkor minden elveszett volna.

2012. szept. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!