Miért megy fel a CPU-m HD videóknál? Részletek lent.
---KÉRLEK OLVASSÁTOK EL, BOCSI, KICSIT HOSSZÚ LETT!-----
Minden a megszokott módon történt, hazajöttem a suliból, bekapcsoltam a gépet, hogy ránézzek YouTube-on az esetleges új feltöltésekre. El is kezdtem nézni a videót, majd szokás szerint HD felbontásba raktam. Ezután olyan 2-3 másodperccel, arra lettem figyelmes, hogy teljesen befagy a gép. Lassacskán meg tudtam nézni a CPU terheltséget, ami 98-100% között ingadozott... Gyorsan újraindítottam, újra felmentem, és megint... CCleanerrel teljesen letisztítottam a gépet, eltávolítottam a bővítményeket, háttérben futó programokat leállítottam, csak a YouTube volt megnyitva, de még így is változatlan volt. Ismétlem, ez az egész csak HD felbontásban történik! Annyira idegesítő... Legújabb driver is fent van... Leírom a gépem tul.-jait, hátha így könnyebb segíteni:
-VGA: nVidia GEForce GTX 460 se, ddr5 1gb
-Proci: Intel Core 2 Duo E7400, 2x 2.80 ghz
-RAM: ddr3 4gb
Nagyon-nagyon megköszönöm a segítséget! Ismét: a HD videónézés eddig akadálymentes volt!
Üdv. Egy aggódó, sznob, kocka gyerek, aki a lehető legjobb minőségben akarja élvezni a videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!