Stella90 kérdése:
Hogyan kössem össze a gépeket úgy, hogy mindenhol legyen net? Részletek lent.
Figyelt kérdés
átjönne egy ismerősöm gamelni, de nincs senkinek wireless hálókártyája. a router a másik szobában van, nekem wifiről megy a net. az ember az én szobámban lenne, és valahogy netet kellene varázsolni rá lineage 2 miatt. valaki volna oly kedves, és segítene? előre is köszönöm2012. aug. 29. 10:21
2/5 A kérdező kommentje:
a baj, hogy csak több kisebb van, és az nem ér el idáig...
2012. aug. 29. 10:42
3/5 anonim válasza:
Én azt olvastam valahol hogy valamelyik játék nem enged be ha ugyanazt a netet használják.
De azt mondod hogy neked van már net. Akkor meg ha van két utp csati a gépedbe akkor össze tudjátok kötni a 2gépet nem?
5/5 anonim válasza:
Ha a gépeden van ethernet is, akkor a 2 gépet kösd össze UTP-vel (ha régebbi gépek, akkor cross kábel kell sajnos), az ethernet hálókártyádnak adjál fix 192.168.0.1 IP címet és a wifi hálózatot oszd meg. Gondolom windows, akkor a wifi hálózati kapcsolat tulajdonság lapjának a speciális fülén tudod megosztani a hálózatot.
A haver gépén meg dhcp-t kell beállítani, ha nincsen.
Ha neked wifiről meg a neted, akkor van wireless kártyád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!