Hogyan tudnék megszabadulni a mystart. Incredibar.com/mb139? a=6R8Drbhiia&loc=FF_NT kereső laptól?
Próbáld meg ezzel, bár láthatod, hogy pont a Mystart-ot tenné kezdőlapnak, ha engedélyeznéd.Kíváncsi lennék eltünteti-e azt, amit amúgy ajánl?
Programok telepítésekor érdemes végignézni, mit akar még feltenni, és ha nem kell, kivenni előle a pipát.
Köszönöm a választ. Még mielőtt olvastam, kipróbáltam egy másik ajánlatot is, amit egy másik kérdésben találtam.
(Hogy tudnák letiltani egy weboldal?)
Weboldalak letiltása egyszerűen : [link]
Sikerült letiltani, most az új lapon a "lap nem jeleníthető meg" hibaüzenet olvasható, az url. cím még mindég az incedibar.com lapja.
A toolbar nagyon sok helyről kitörölte, én a letöltésekből és még a lomtárból is eltávolítottam az installert, s még mindég nem a kezdő lap vagy a Google nyílik meg.
Ajánlotta valaki a másik kérdésben az Unlocker programot, ezzel az a gond, hogy letöltésnél a NOD32 vírusírtó "potenciális kártevőnek észleli" minden verzióját. Nem mertem eddig telepíteni, nem tudom, hogy csak "vaklárma" vagy miért jelzi a vírusirtó kártevőnek?
Nekem nem tetszik a Mystart, buta reklámok vannak rajta és "Nyertél" rezgő négyzetek. Gondolom amerikai lap, nem is beszélek angolul. A Google sokkal jobb nekem, s keresőből egy is elég. Ha valamit nem találok a Googleval, a Mystartal még úgyse találnám meg szerintem.
Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!