Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebben megint hol van az...

Ebben megint hol van az átverés? Pandastart. Lent érthetőbben.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=UokUy5ccCHc

Kaptam egy mailt,hogy ezzel így,meg úgy pénzt lehet keresni...hát persze,mert az ilyen könnyű.Sajnos még annak idején a pontparknak is bedőltem.

Ebben mi lehet a hátulütő?Biztos van valakinek ebből haszna,de azok nem azok,akik regisztrálnak.

2012. szept. 23. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na, ma kiderült, hogy hol is van benne a buktató. Kiszámolták az első havi jutalékokat, nekem kemény 18Ft jutott :D Sejtettem, hogy ez lesz, még csak most született az oldal, kizárt, hogy így az elején máris mindenki jól járjon. Mindenesetre munkanélküli vagyok és emiatt annyira ráérek, hogy 3 naponta 10-15 hirdetést bőven meg tudok nézni, úgyhogy amíg meg nem unom, addig próbálkozom vele, aztán ki tudja, mi lesz. Most legalább jó sokan kiszállnak és legközelebb már kevesebb ember között osztják el a pénzt, szóval talán már 20 forintom is lesz :)
2012. okt. 1. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtam, és akkor még a 10 forinttal nem is tévedtem nagyot. A gond az az, hogy ha később az oldal "beindul" akkor több pénzt osztanak szét, de több ember között is és így személyenként max pár száz forint fog jutni, ez meg arra a villanyra sem elég, ami a pandastarthoz kell, míg használod... :)
2012. okt. 1. 16:50
 13/17 anonim válasza:
Hát én tuti nem szenvednék ilyenekkel.. utcán kérek 200 ft-ot 10ből 4 ember ad azt mindjárt megvan a jutalék és azonnal készpénzbe :D
2012. okt. 10. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:

"Én az indulás napján regisztráltam,"

Tipikusan ezen rendszerek sajátja, amit itt is leírtunk. Azok járnak jól, akik korán "ébrednek" vagy is hamar regisztrálnak. Azok közé tartozol, akiknek még jut pénz.

Jelenleg (2012.10.11.) 84.000 regisztrált tag van.

A szétosztandó pénz úgy 1.000.000 forint körül van. Magyarázd már el nekem, hogy akkor hogy keres itt mindenki pénzt???

Nem azt írtuk, hogy senki nem jár jól, hanem ezt, hogy a teljes tagsághoz képest nagyon kevesen. Úgy az 1%...

2012. okt. 11. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak matek, segítek...

Felosztandó pénz 1.000.000 Ft (ez idővel több lesz, ahogy a tagok száma is)

Vagy mindenki egyenlően részesül és akkor jut fejenként kemény 12 forint ha a jelenlegi 84 ezer tagot nézed...

Persze a dolog nem ilyen egyszerű és nem is így működik, hanem egy másik módon:

Vannak emberek akik kivesznek a közösből több ezer vagy több tízezer forintot, legyen ez mondjuk 10.000Ft és legyen ebből 50 ilyen tag. Akkor a felosztott pénz fele már elfogyott vagyis a 84 ezer tagból 50-100 ember kap említésre méltó pénzmagot, a többi 83.500 tag meg semmit...

De ha 1.000.000 forintot úgy is el lehet osztani, hogy mindenki jól járjon akkor várom a hasznos választ a tagoktól...

2012. okt. 11. 17:22
 16/17 anonim válasza:

A rendszer elvileg, ideális körülmények között működhetne, de a valóság merően mást mutat.

Az első hónap után a hirdetők látták, hogy nem volt nagy szám a dolog, úgyhogy már nincs értelme pénzt áldozni rá. Így sokkal kevesebb a reklámbevétel. Közben valamivel csökkent a felhasználók száma is, mert az emberek elégedetlenek voltak az első hónap eredményeivel (jogosan). Egy jutalékpont nevetségesen kevés pénzt ér; s olyan rossz a bevétel-résztvevők száma arány, hogy lehetetlenné válik a komoly pénzszerzés.

Csatlós Csaba közben össze-vissza változtatgatja a "játék" szabályait, ezzel is rontva a hitelességet.

Lehet, hogy meg lehet keresni pár ezer forintot, ha éjjel-nappal nyomulsz, tukmálod másokra a lehetőséget, de akkor már inkább egy hagyományos munkahely sokkal jobban megéri.

Az elején nagyon lelkes voltam, de most már tisztán látom, mik a realitások.

2012. nov. 13. 17:53
 17/17 anonim válasza:

Én is kipróbáltam a pandastartot. 70 fős csoportom volt és sikerült 3 hónap alatt 374 ft-t keresnem. Nem éri meg.

DE vannak hasonló angol oldalak ahol 10 emberrel sikerült 1 hónap alatt 8 $ keresnem ami 1760 ft körül van. Sokkal jobban megéri. Itt lehet regisztrálni. [link]

2013. febr. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!