Miért nem tudok megjelölni a Facebookon olyan embert aki nincs fent a Facebookon?
Figyelt kérdés
Eddig simán meg tudtam csinálni de most egy ideje nem megy viszont másoknak sikerül...2012. szept. 20. 22:33
11/16 A kérdező kommentje:
Képen akarok jelölni!!!
2012. szept. 22. 22:15
12/16 anonim válasza:
A végén rákattintottál, hogy "Megjelölés befejezése"?
13/16 A kérdező kommentje:
Igen rá de így sem... :(
2012. szept. 26. 13:42
14/16 anonim válasza:
Én beírom amit akarok, (lehet az, akár egy "100 éves pezsgő is:)s annak ellenére, hogy nem adott már ki rá javaslatot, enterre kattintva elfogadásra kerül.. Nálad így nem működik?
15/16 A kérdező kommentje:
Extra köszönet az utolsó hozzászólónak!!!! Sikerült. Köszönöm :)
2012. szept. 29. 13:40
16/16 anonim válasza:
nekem is ez a problémám, ami a kérezőnek és soha nem sikerült még. Próbáltam már enterrel, máshova kattintással "megjelölés befejezése"-re való kattintással.. de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!