Miért nem tudok megjelölni a Facebookon olyan embert aki nincs fent a Facebookon?
Figyelt kérdés
Eddig simán meg tudtam csinálni de most egy ideje nem megy viszont másoknak sikerül...2012. szept. 20. 22:33
1/16 anonim válasza:
Áruld már el, hogyan csináltad!
2/16 anonim válasza:
Érdekes... egy újabb facebook bug, ami a nagyvilágra is kiterjed? Húha... lesz itt per.
3/16 A kérdező kommentje:
Valaki aki tud rendes választ adni?
2012. szept. 20. 23:34
4/16 anonim válasza:
Én rendesen kérdezem: hogy lehet valakit megjelölni, ha nincs fent? mijét jelölöd meg, és hol? Mint a kutya a ház sarkát, vagy mi? Tényleg érdekel.
5/16 Golan Trevize válasza:
értetleneknek: taggelni akarja, pl. képen.
nem tudom, hogy a kérdezőnek miért nem megy, nekem is megy.
próbáld meg, hogy törlöd az ideiglenes file-okat a böngésződben.
ha így sem megy, próbáld másik böngészővel is.
7/16 Golan Trevize válasza:
Azt nem. Miért, magyarul hogy hívják a taggelést?
9/16 anonim válasza:
Nem volt szó semmiféle képről, így ennek hiányában a megjelölés ismerősnek jelölést jelent.
Tegye fel értelmesen a kérdést, és biztosan segít neki valaki.
10/16 anonim válasza:
pont erről beszélek én is, amiről 9-es (1-4-6 vagyok)
nem a taggelés szóval van bajom, hanem hogy a kérdező hülyén teszi fel a kérdést, és normális választ vár rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!