Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Microbit.eu-ra aejelentkezesi...

Microbit.eu-ra aejelentkezesi problema. Mitol lehet?

Figyelt kérdés

Mikor be akarok lepni azt irja hogy "Tiltva az IP cimed

Nem sajnaljuk..."

Miert irja ezt?

A felhasznalonev nem az enyem. A hivatalos tulajdonos fel tud lepni majd?

Esetleg szoljak neki?

2012. szept. 18. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

(hacsak valaki nem duplázik, akkor) Ma már ez a harmadik ilyen kérdés. Valamilyen takarítás lehetett akár az oldalon, akkor szoktak sokan kihullani.

A főoldalon csak arra van figyelmeztetés, hogy aki a kiszivárgott majomparádé-jelszavakat használta, az változtassa meg. Akár az is lehetséges, hogy végigpróbálták a jelszavakat, és akiével sikerült belépni azét kitiltatták.

A legrosszabb eset az, ha az eddigi három ember NAT-olt hálózatról ír, és mivel mindenkinek közös az IP-címe, így ha egy embert kitiltanak akkor a többi is vele repül, hiába nem csinált semmit.

2012. szept. 18. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy vegigprobaljak a jelszavakat? Nem ertem:(
2012. szept. 18. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

A majomparádénak (a nemrég létrejött gyenge utódnak) többször voltak biztonsági problémái, kb. 3-szor nagy mennyiségű felhasználói adat került ki a nyilvánosság elé, közte a felhasználónevek és jelszavak párosai.

Ha ezt valaki visszafejtette (nem vagyok fejlesztő, nem tudom mi az eljárás, de azt mondják megoldható az adatok megtekintése), akkor mások adataival be tudott lépni profilokba, ott esetlegesen átvenni az irányítást, vagy törölni, töröltetni azokat.

2012. szept. 18. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha azóta nem léptél volna be:

"Mostantól mindenki be tud lépni, nincs IP tiltva senkinek!

Az oldalra való belépéskor mindenkinek jelszót kell cserélnie!

Ez a saját érdeketekben történik!"

Úgy tűnik hogy a jelszólopáshoz volt köze a dolognak.

2012. szept. 19. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt az ertesitest en is lattam facebookon
2012. szept. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!