Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi Beload upp-ot ér egy...

Mennyi Beload upp-ot ér egy szinte új Microbit acc?

Figyelt kérdés
Két napja regisztráltam, de a netem miatt nem tudom fenntartani a fiókot. Szerintetek mennyi upp-ot lehet érte kérni? Az arány: Feltöltött: 490,95 MB, Letöltött: 0 B
2012. máj. 25. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Semennyit.

Ez a feltöltés nincs 1 giga sem, mit akarsz mégis ezzel kezdeni?

2012. máj. 25. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak oda szeretném adni valakinek, aki hasznát veszi. Mivel nincs free reg, gondoltam azért megér valamennyit.
2012. máj. 25. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
mi az a microbit?
2012. máj. 25. 15:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Magyarországon az egyik legnagyobb torrent oldal.

[link]

2012. máj. 25. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
hm rákerestem, nem tudom miért mennél át, beolad jobb több a felhasználó több a torrent. a másik oldalon sem feltétlen könnyebb fenntartani az arányod.
2012. máj. 25. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok átmenni. Mind a kettőn fent vagyok, csak a microbitet már nem tudom "fenntartani". Ezért szeretném elcserélni a microbit accot beload uppra. Azért érdekelne, hogy mennyit ér.
2012. máj. 25. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja nem ez nem derült ki világosan, azt hittem beload-os accot akarod elcserélni. új Microbitesre. Nem ismerem az oldalt, szerintem először kérj 40-50 gigát.
2012. máj. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!