Facebook-rejtély, hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm facen, a barátnője nem ismerősöm, de egy haveromnak igen. A párnak egy közös ismerőse feltett egy képet, amin bejelölte őket. Mindketten (a haver és én) látjuk magunknál a képet amit a pár lájkolt is. A kép alatt a kis virág látszik, hogy "custom", azaz nem mindenkinek látható a kép.
Kérdésem: jól gondolom, hogy a kép feltevője bizonyos személyeket kizárt, vagy padig úgy állította be, hogy a fiú ismerősei és a lány ismerősei is láthatják?
De ha igen, akkor miért csak a pár lájkolta, hiszen mindkettőjüknek van sok-sok ismerőse, akik örülnek a kapcsolatuknak.
Valami nekem nem kerek...
bocsi, hogy hosszú voltam.
2012. szept. 18. 15:03
1/1 A kérdező kommentje:
Még valami: aki a képet feltette, az egyikünknek sem ismerőse, tehát nála nem látjuk, csak a hírfolyamunknóban jelent meg, hogy XY (az ismerősöm) kedveli "Akárki" képét. Ugyanez van a haveromnál, csak a lánnyal.
2012. szept. 18. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!