Nem tölt be a Google Chrome! Miért? Segítség!
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra ahogy megnyitottam a Google chrome internet böngészőmet egyszerűen semmit nem csinál csak lassan forog a bal felső sarokba a töltést jelző kis ikon akár órákig. A beállításokat sem tudom megnyitni. Ugyan ez a helyzet mikor várom, hogy betöltödjön. A mozilla és az explorer tökéletesen fut. Nem lenne gond mást használni csak az éveken át elmentett jelszavaimat a chrome jegyezte meg és most van ahova be sem tudok lépni. Mit lehet ez ellen tenni? Meg lehet valahogy menteni az elmentett jelszavaimat? Esetleg átvinni mozillába vagy explorerbe?2012. szept. 18. 14:07
1/10 Hunter92 válasza:
Milyen vírusírtó van fent? Az egyik ügyfelemnek ugyanez volt a gondja. A vírusírtó egyik napról a másikra valamiért leblokkolta a chrome-ot.
2/10 A kérdező kommentje:
norton. próbáljak ki egy másikat?
2012. szept. 18. 14:26
3/10 Hunter92 válasza:
Először csak kapcsold ki és próbáld meg úgy elindítani a chorme-ot. Ha úgy sem megy, akkor valami más lesz a gond.
4/10 A kérdező kommentje:
Ezen már sajnos túl vagyok. Más lehet a probléma csak sajnos nem tudom mi.
2012. szept. 18. 14:30
5/10 A kérdező kommentje:
a leállása előtti napokban volt olyan többször is hogy miután elkezdtem használni kiírta hogy a plugin nem válaszol és lefagyott.
2012. szept. 18. 15:13
6/10 anonim válasza:
akkor a plugin lesz a ludas, mert ha más inden tökéletes, akkor nem marad több opció.
7/10 A kérdező kommentje:
ilyenkor mi a teendo?
2012. szept. 21. 13:06
8/10 anonim válasza:
az összes kiterjesztést távolítsd el! villáskulcs menü, eszközök, bővítmények, és ott mindent szedjél le, ha azután sem indul, akkor a böngészőt tedd újra, és figyeljed mit raksz fel bővítménynek
9/10 A kérdező kommentje:
ahogy már írtam sajnos semmit sem lehet megnyitni a böngészőn belül. nem tölti be a beállításokat sem
2012. szept. 21. 20:30
10/10 anonim válasza:
víruskeresést futtattál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!