A chrome napjában 15-20-szor lefagy,5 perceket kell várni egy oldal betöltésére, a videók szaggatnak, már töröltem is. Mit tegyek?
Azóta lassú mióta megjelent egy hibaüzenet: A beállításait nem sikerült olvasni.
Egyes funkciókat esetleg nem ér el, és a beállításaiban végrehajtott módosításokat nem menti a rendszer.
Azóta többször letöröltem, újra feltettem, mély Win optimizer mély eltávolítóval is, chrome szavakat tartalmazó fájlokat is letöröltem. Így használtam egészen 7 hónapig, majd egyszer csak a videókat is akadozva kezdte lejátszani. Régebbi verziókat próbáltam felrakni. ezek félig meddig beváltak, legalább már videókat tudok nézni, a sebesség is félig meddig javult, de nem tökéletes viszont a lefagyások nem változtak, és most mivel régebbi verzió a youtubeon nem írja ki végig a keresési találatoknál a címeket ha az túl hosszú.
Valami ötlet mit tehetnék még? nem akarom letörölni az egész rendszert egy böngésző hiba miatt amit valószínűleg nem külső program okozott.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!