Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem mountolt játéknál mit...

Nem mountolt játéknál mit jelent ez a hiba?

Figyelt kérdés

[link]

Rámegyeka Play Starcraftre és ez ugrik fel, az oknál semmi nem történik, exitnél kilép. Mi lehet a gond?

2012. szept. 17. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Crack-elni kell, patch-elni kell. Valami biztos kimaradt...
2012. szept. 17. 20:45
 2/12 Chruser válasza:

Hát ha nem mountolod be, akkor természetes, hogy ez jön ki. Azért kell bemountolni, hogy a játék úgy vegye észre, mintha bent lenne a lemez, mert arról indít bizonyos fájlokat.

Nekem ugyanez a verzió van meg tökéletesen működik, ott vannak a ISO fájlok a Starcraft Broodwar és a Starcraft Original mappákban. Bemountolod őket Daemon Tools-szal vagy Alcohol-lal és úgy indítod a játékot.

De egyébként ha nem mountoltad, akkor hogy telepítetted? Ahhoz is ugyanazok az ISO fájlok szükségesek, mint az indításhoz.

2012. szept. 17. 21:05
 3/12 A kérdező kommentje:
A patch megvolt, crackfile nincs a letöltött játék telepítési mappájában. Iso fájl nincs mivel daemon toolsal végignéztem az image fájlokat de egy sincs a virtuális mappában. Ilyen régi játékhoz hol találhatok működőképes cracket?
2012. szept. 17. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Most mivan ?

nincs image fájl ?

DE VAN AMIT BEMUONTOLTÁL

.

2012. szept. 17. 21:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez NEM mountolt játék ahogy a kérdésben is írtam:) vagyis csak setupra kellett rámenni és telepítés, nem kell hozzá daemon meg semmi csak futtatással kellene indulnia. Cracket többfélét kipróbáltam a gamecopyworld oldalról de eddig semmi új:/
2012. szept. 17. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
küldj egy képet a játék könyvtárárol
2012. szept. 17. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
A telepitett
2012. szept. 17. 21:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Frissen telepített starcraft mappa Broodwar kiegészítés nélkül:

[link]

2012. szept. 18. 19:24
 9/12 Chruser válasza:
Hát nem tudom, az első képen, amit a kérdésbe raktál, azon tisztán látszik hátul a két mappa, azokban kéne lennie a két ISO fájlnak és crack sem kéne mert elvileg az 1.6-os patch után már nem kell crack. Nem tudom ezt honnan töltötted le, de elég hiányos így. Ha egy setup fájllal telepítetted, akkor az már valami utángyártott verzió lehet, úgy értem, hogy valaki írt rá egy exe fájlt és azzal telepíti a játékot. Ha cracket kimaradt, akkor ez így nem fog működni, próbálj meg letölteni valami teljes verziót. Vagy próbáld meg a legújabb patchet felnyomni rá, közvetlen a telepítés után, azzal mennie kéne, ha nem akkor az alap telepítővel van baj.
2012. szept. 18. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
nem értesz hozzá
2012. szept. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!