Miért tiltotta le HErBY az értékeléseket a videóin?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 22:20
1/7 Argloss válasza:
Biztos csinált arról is videót. Nyilván nem tetszett neki amit látott.
2/7 anonim válasza:
gondolom nem bírja elfogadni hogy nem mindenkinek jön be a fogyatékoskodása...
3/7 A kérdező kommentje:
Általában jó volt a like-dislike aránya, és a kommentek is pozitívak, ezért kérdezem.
2012. szept. 16. 22:28
5/7 A kérdező kommentje:
Csatornája van youtube-on.
2012. szept. 16. 22:33
6/7 anonim válasza:
igen, és van facebook-ja is, kérdezd meg tőle...mi honnan tudjuk?
7/7 A kérdező kommentje:
"mi honnan tudjuk?" Kiket értesz "mi" alatt? Talán a gyakorikérdések.hu 386760 regisztrált felhasználóját? Rajtad kívül mások is vannak a Földön. Attól, hogy valamire nem tudod a választ, még lehet, hogy más tudja. És képzeld, néztem a facebookján, megnéztem, csinált-e erről videót, de nem, és nem volt kedvem megnézni 10 videót hátha az egyikből kiderül, ezért inkább kiírtam ide a kérdést, hátha valaki tudja. Ehelyett jött négy nagyon intelligens "válasz". Köszönöm elsőnek, hogy rádöbbentett arra, hogy az emberek okkal tiltják le a videóikat, nem csak merő szeszélyből, köszönöm másodiknak hogy elmondta a véleményét herbyről, nagyon kíváncsi voltam rá, köszönöm harmadiknak, hogy google keresés helyett inkább visszakérdezett, és köszönöm negyediknek, hogy ezeket a nagyszerű "válaszokat" megkoronázta primitívségével.
2012. szept. 19. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!